Mobilny masażysta
Karol Sobczyk

Masaż z dojazdem do domu
Gdynia, Sopot, Rumia, Reda, Wejherowo, Kosakowo, Mosty, Rewa, Koleczkowo i okolice

Opinie

Jeśli interesują Cię opinie innych ludzi na temat moich masaży, to znajdziesz kilka poniżej. Aby zobaczyć wszystkie opinie kliknij TUTAJ.

A jeśli jesteś już po masażu i sam(a) chcesz wystawić mi opinię, to kliknij poniższy przycisk.

DOSKONAŁA
49 opinii na
Aleksandra Matuszczak
Aleksandra Matuszczak
2022-02-22
poleca
Profesjonalista w swoim fachu. Odpowiednia diagnoza i zastosowane masaże dały efekt po kilku spotkaniach. Polecam bardzo!
Czytaj więcej
Oliwia Sitkiewicz
Oliwia Sitkiewicz
2022-01-17
poleca
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ zasłużone pięć gwiazdek, bardzo polecam
Czytaj więcej
Ola Wojciechowska
Ola Wojciechowska
2021-12-23
poleca
Przede wszystkim to, co wyróżnia Karola, to indywidualne podejście do klienta. Zmagałam się z okrutnym bólem w okolicy barku i karku, a poprzednie doświadczenia po masażach były.. cóż - nieprzyjemne. Karol już na wstępie dał mi znać, że mam mówić kiedy będę czuła się niekomfortowo, gdy ból przekroczy moje granice i faktycznie zwracał uwagę na moje prośby. Doceniam jego zaangażowanie i całościowe podejście 🙂 A przy tym cóż.. masaż masażem, ale podpowiedział mi jeszcze kilka innych ciekawostek, które mogą pomóc mi zrzucić napięcie z okolicy karku 😉Efekt jest taki, że ból ustąpił, a ja uwierzyłam, że masaż nie musi być bolesny, żeby był skuteczny 🙂 Z czystym serduchem polecam usługi Karola! 🙂
Czytaj więcej
Magdalena Bardowska
Magdalena Bardowska
2021-12-20
poleca
Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Już po pierwszym masażu poczułam różnicę, a że oprócz pracy przy biurku, mam jeszcze to szczęście być na macierzyńskim, to moje plecy podwójnie dostają w kość. 😉 Kondycja pleców jest dla mnie bardzo ważna, ponieważ po odchowaniu maleństwa zamierzam wrócić do biegania! Polecam Pana Karola z czystym sumieniem! 🙂
Czytaj więcej
Daria Cieślak
Daria Cieślak
2021-12-19
poleca
Warto skorzystać z pomocy Pana Karola, jest to człowiek o pełnym zaangażowaniu oraz posiada dużo wiedzy. Podchodzi indywidualnie do każdego problemu, stara się odpowiedzieć na pytania i wyjaśnić. Ma świetne podejście do klienta i jest bardzo uśmiechniętą osobą. Jak najbardziej polecam! 😊
Czytaj więcej
Beata Naumczyk
Beata Naumczyk
2021-11-14
poleca
Karol to profesjonalista. Ma ogromna wiedzę i wie co robi. Indywidualne podejście do każdego klienta na plus - bardzo sobie to cenie. Po kilku masażach pozbyłam się problemu z bólem pleców. Co lepsze wyjaśnił mi co może być przyczyna bólu w związku z wykonywaną przeze mnie pracą. Miła atmosfera to ogromny plus, czułam się zrelaksowana i na pewno nie raz skorzystam z usług Karola. Polecam serdecznie każdemu, kto boryka się z jakimś problemem. Również sprzęt, który używany jest podczas zabiegów jest wysokiej jakości. Jeszcze raz polecam 😁
Czytaj więcej
Magda Drozdowska
Magda Drozdowska
2021-11-12
poleca
Jako osoba po operacji barku mogę szczerze polecić masaże u Karola. Wie jakie mięśnie rozmasowywać, mobilizować czy jak pracować z bliznami. Profesjonalne podejście, ale tez bardzo miła atmosfera. Karol jest szczerze uśmiechniętym chłopakiem, który podchodzi indywidualnie do każdego masażu. Sama przyjemność 😌🤩
Czytaj więcej
Natalia Bozena Zawada
Natalia Bozena Zawada
2021-11-10
poleca
Świetny masaż-rozluzniajacy, przeciwbólowy, przyjemny. Pan Karol sympatyczny, punktualny, skupiony na masażu. Serdecznie polecam!
Czytaj więcej
Karolina Styś
Karolina Styś
2021-11-06
poleca
Bardzo polecam Pana Karola, pełen profesjonalizm, duża wiedza oraz wspaniałe podejście do klienta. Już po paru masażach świetne efekty i znaczna poprawa samopoczucia oraz duża ulga dla mięśni. Serdecznie polecam🤩🔥
Czytaj więcej
Martyna Ostrowska
Martyna Ostrowska
2021-10-31
poleca
Karol jest przesympatyczną osobą z ogromną wiedzą. Jego masaże świetnie rozluźniają mięśnie i przynoszą ulgę. Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta, a także miła atmosfera podczas masażu. Przed rozpoczęciem pracy przeprowadza krótki wywiad, aby odpowiednie wykonać swoją pracę i w jak najlepszym stopniu pomóc pacjentowi. Serdecznie polecam tego masażystę!
Czytaj więcej

Wystaw mi opinię i odbierz nawet 20% zniżki na następny masaż!

Kliknij wybrane przez Ciebie miejsce i napisz recenzję na minimum 25 słów, aby dostać 15% zniżki. Jeśli tę samą opinię prześlesz we wszystkich trzech miejscach to dostaniesz 20% zniżki!

Pod przyciskami znajdziesz również listę pomocnych pytań, które mogą Ci pomóc w napisaniu opinii.

Lista pomocniczych pytań

  1. Dlaczego zdecydowałeś/aś się na masaż?
    Co Ci dolegało, co było powodem, że chciałeś/aś
    lub potrzebowałeś/aś masażu?
  2. Jakie miałeś/aś oczekiwania?
    Czy udało mi się je spełnić?
  3. Czy po masażu poczułeś/aś różnicę?
    Była to drobna czy duża różnica?
    (Porównanie przed i po masażu)
  4. Czy jesteś zadowolony/a z masażu?
  5. Czy czułeś/aś się komfortowo?
    Atmosfera była luźna i przyjazna czy spięta i nieprzyjemna?
  6. Czy coś było nie w porządku?
    Czy coś należałoby poprawić?
  7. Czy skorzystałbyś/skorzystałabyś ponownie
    z mojego masażu?
  8. Czy nauczyłeś/aś lub dowiedziałeś/aś się czegoś nowego?
  9. Czy czymś Cię zaskoczyłem?
  10. Co o mnie myślisz?
  11. Czy poleciłbyś/poleciłabyś mnie swoim znajomym?

Masażysta Karol Sobczyk

0

Od umówienia na masaż dzieli Cię jeden krok

Wypełnij poniższe pola i oczekuj telefonu ode mnie. Skontaktuję się z Tobą w ciągu 48h (zazwyczaj w ciągu 12h)